miercuri, 21 mai 2014

Taxi Driver, varianta neaoșă

În luna iunie încep filmările pentru un nou serial original HBO Europe, produs în România. Serialul se anunță a fi o dramă cu influențe de comedie neagră și spune povestea lui Relu (nume cam dubios și nostalgic, dar just), un taximetrist care face bani și ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere.

Serialul se va numi Umbre (cam golemic și cam safe titlul) și îl va avea în distribuție pe nimeni altul decât Șerban Pavlu, om bun la toate, posesor de figură cameleonică, un fel de Nicolas Cage neaoș, care îți poate vinde cam orice...poveste.

                                                                     (Roxanne)

Serialul Umbre va fi regizat de Igor Cobileanski which is nice, excepție fac două episoade, regizate de Bogdan Mirică. Igor Cobileanski este câștigătorul premiului GOPO 2014 pentru cel mai bun debut, pentru lungmetrajul La limita de jos a cerului, film pe care îl veți putea vedea în curând și pe HBO. Filmările pentru serialul Umbre se vor desfășura pe perioada verii iar premiera este programată pentru începutul anului viitor. 

Un comentariu:

  1. Sunt curios ce o sa iasa. In principal filme romanesti nu au nici o treaba cu lumea filmelor.

    RăspundețiȘtergere