miercuri, 2 aprilie 2014

Seminarii la NexT 2014

Spectatorii Festivalului Internațional de Film NexT (3 -7 aprilie) sunt invitați să intre în discuție despre rolul festivalurilor, co-producții, oportunități de finanțare, Europa Creativă, regie sau muzică de film, la cele 9 seminarii din acest an. Dezbaterile vor completa proiecțiile celor 123 de filme din selecția NexT 2014, în 14 secțiuni diferite.


Printre invitații seminariilor se numără Corina Șuteu, președintele Romanian Film Initiative, Alfonso González Aguilar, compozitor de muzică de film stabilit la Los Angeles, Valentina Miu, coordonatoare a MEDIA Desk România, Martina Bleis (Berlinale Co-production Market), Karel Och (director artistic, Festivalul de la Karlovy Vary), Julia Sinkevych (Festivalul de la Odessa), Mihai Chirilov (director artistic TIFF).


Duminică, 6 aprilie, de la 13.00, Peter Webber, unul dintre cei mai cunoscuți cineaști britanici, nominalizat la Oscar, Globul de Aur și BAFTA pentru Girl with a Pearl Earring, va susține un masterclass de regie în Sala de Cinema a UNATC, deschis tuturor pasionaților de film. 

Intrarea este liberă la toate seminariile. 
 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu