luni, 17 ianuarie 2011

Golden Globes apreciază The social network

Ce înseamnă gloabele astea aurite pentru mine, mai nimic, un colb acolo, bun de luat cu pămătufu într-un muzeu fistichiu și pus la naftalina istoriei cineaste, însă atât gloabele cât și omuleții ben doll-porn-glam nu mă înduioșează prea tare căci, nah, ca orice premii pe lumea astea sunt prea puțin înglobatoare, prea puțin expansive, eminamente subiective, ÎNSĂ sunt o mega formă de mega promovare și asta nu-i deloc de colea. Lebăduța a plecat radioasă acăsică, cum era de așteptat, cu un oușor de aur și uimitor facebook-ul a făcut și el mulți pui: regie, best drama, scenariu.

Mă mir, aș fi jurat că se va merge pe aerul classy al lui The king's speech pe care (mă-sa!) nu-l găsesc pe torrente. Nolan a plecat cu buza umflată, lasă domnu nolan că te așteaptă oscaru unde probbail ți se va aprecia imaginea și sunetul, poate așa te-oi mai trezi din reverie. Datorită magnitudinii și zvâcului publicitar care transpare prin porii ăstor premii am văzut The Fighter pentru care Bale a fost desemnat cel mai bun actor într-un rol secundar și pe bună dreptate, a jucat fenomenal (scriu despre el săptămâna asta :P) alături de o Amy Adams versatilă foc. În rest nuș ce aș mai putea să legăn pe malul ăstor decernări că la categoriile tv-ului nu mă pronunț, am un cui pe seriale :P, ah da, aș putea să mă pițiponcesc o leacă cu degețelul în glitter, mi-a placut apariția lui scarlett:

când stai cu tim burton în acceași magherniță nu poți să te încalți decât așa
helena mamă aerul asta de alice șifonată, abia ieșită din vortexul mașinii de spălat, ochelarii lui leon și coafura big fishică nu-s așa big deal :D

10 comentarii:

  1. The king's speech o iesit si pe torrente.

    RăspundețiȘtergere
  2. fi samaritean si impartaseste-ne un link :P, dar sa fie un torrent gratuit care nu implica creare de cont, lucrez/descarc pe cont...propriu :D

    RăspundețiȘtergere
  3. http://isohunt.com/torrent_details/266381117/King%27s+Speech+2010+DVDRip?tab=summary

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca suntem la G.G ma intreb cum naiba a pierdut Biutiful sau Iluzionistul. Mai ales ultimul care este net superior fata de o poveste cu jucarii pe care am mai vazut-o de 2 ori.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ anonim multzam fain :)
    @ marian da, chiar, biutiful, unde e biutiful? nu am vazut iluzionistul, dar nu poate fi decat cu mult mai bun decat toy story, la care nu ma pot uita de fel :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu toti sunt de parere ca The Social Network a fost cel mai bun din categoria sa. De exemplu, TipiTip: http://colectionaruldesurprize.wordpress.com :)

    RăspundețiȘtergere
  7. "când stai cu tim burton în acceași magherniță nu poți să te încalți decât așa"

    funny fact, în legătură cu ce-ai zis tu:

    "They live in Belsize Park, London, in neighbouring houses with a connecting doorway because they felt they could not live in the same residence"

    :P

    RăspundețiȘtergere
  8. :)) oh yeah, like a goddammit connecting rabbit hole

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru cei care nu le prea aveti cu torrenturile, il puteti downloada direct de aici: http://newinfos.wordpress.com/2011/01/19/the-kings-speech-2010-dvdscr-xvid-mc8

    RăspundețiȘtergere